Wiki not working - Ex-500.com - The home of the Kawasaki EX500 / Ninja 500R
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 7-15-2009, 8:16 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 134
 
Wiki not working

I noticed this yesterday. Would email webmaster if I knew the email address:

EX-500.com has a problem

Fatal error: Call to a member function selectRow() on a non-object in /var/www/www.ex-500.com/wiki/includes/User.php on line 777

PSN: alltuhbonomotuh
rockingondrums is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 7-15-2009, 8:56 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,986
 
Re: Wiki not working

Oi!

Probably has something to do with the recent site maintenance.
https://www.ex-500.com/index.php/board,39.0.html

I've alerted the admin, thanks for pointing it out.
GrayGamut is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 7-15-2009, 10:45 PM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,554
 
Re: Wiki not working

Quote:
Originally Posted by ShadesOfGray
Oi!

Probably has something to do with the recent site maintenance.
https://www.ex-500.com/index.php/board,39.0.html

I've alerted the admin, thanks for pointing it out.
Rock on SOG!
exer is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 7-16-2009, 12:19 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 775
 
Re: Wiki not working

Sorry about that, forgot about the wiki
Administrator is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 7-16-2009, 1:00 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,986
 
Re: Wiki not working

so neglected..... so misunderstood.... j/k glad to see you got it working again
GrayGamut is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 7-16-2009, 1:09 AM
Administrator
 
knightslugger's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 25,182
           
Garage
Re: Wiki not working

*titter-chuckle*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
knightslugger is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 7-16-2009, 1:13 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 775
 
Re: Wiki not working

Id din't really forget about it, was more in a rush to get the site up and get to work.

I'd never forget about your Wiki, SOG.
Administrator is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 7-16-2009, 1:16 AM
Administrator
 
knightslugger's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 25,182
           
Garage
Re: Wiki not working

tis true, the man is dedicated, if not obsessed with it...

i have it on good authority he was late for work!

Thanks for the up keep... oh the sleep i would have gotten... i feel somehow robbed. haha


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
knightslugger is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 9-18-2009, 3:15 PM
Senior Member
 
jimnet518's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,723
 
Re: Wiki not working

dont you love our admin, he just stays out of things for the most parts but is always there to fix the problems when they occur
jimnet518 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ex-500.com - The home of the Kawasaki EX500 / Ninja 500R forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome